W jaki sposób dodaje się użytkowników?

Aby przejść do sekcji Użytkownicy, kliknij ikonę Nazwa firmy w prawym górnym rogu. Po wyświetleniu nakłdaki naciśnij „Ustawienia umowy”.

Screen_Shot_2019-11-17_at_00.45.46.png

Wybierz sekcję Użytkownicy, aby dodawać, usuwać, wyłączać użytkowników lub edytować informacje.

Screen_Shot_2019-11-17_at_00.46.55.png

Aby dodać nowego użytkownika należy podać imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu oraz wybrać rodzaj uprawnień. Kliknij przycisk „Dodaj użytkownika”, aby zakończyć.

Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą. Wiadomość e-mail z potwierdzeniem oraz linkiem do konfiguracji hasła jest wysyłana automatycznie. Ustaw hasło, aby zakończyć proces rejestracji.

Screen_Shot_2019-11-17_at_00.48.16.png

Aby usunąć istniejące konto, kliknij ikonkę kosza na śmieci. Jeśli chcesz przywrócić usuniętego użytkownika, po prostu dodaj go ponownie.

Aby wyłączyć konto – kliknij ikonkę blokady, aby przywrócić zablokowane konto – kliknij ikonkę blokady ponownie.

Aby edytować dane użytkownika, kliknij ikonkę pióra i zmień dane.