Hogyan adhatok hozzá felhasználókat?

A felhasználók részhez történő eljutáshoz kattintson a cég nevének ikonjára a háttérirodája oldalának jobb felső sarkában, majd kattintson a „Szerződés beállításai” lehetőségre.

Válassza ki a felhasználók részt, hogy hozzáadjon, töröljön vagy kikapcsoljon egyes felhasználókat, vagy módosítsa az információkat.

Egy új felhasználó hozzáadásához ki kell töltenie a felhasználó nevét, e-mail-címét, telefonszámát, majd ki kell választania az engedélytípusokat. Kattintson a „Felhasználó hozzáadása” gombra a befejezéshez.

Ellenőrizze a megadott e-mail-címet. Automatikusan egy megerősítő e-mailt küldünk a jelszó beállítására szolgáló hivatkozással. Állítsa be a jelszót, hogy befejezze a regisztrációs folyamatot.

Egy már meglévő fiók törléséhez kattintson a kuka jelre. Egy törölt felhasználó visszaállításához adja hozzá azt új felhasználóként.

Egy fiók kikapcsolásához kattintson a zár jelre, illetve egy blokkolt fiók feloldásához kattintson ismét a zár jelre.

Egy felhasználó adatainak módosításához kattintson a toll jelre, majd módosítsa az adatokat.